•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Making Modern Meals

How Americans Cook Today Volume 66

Amy B Trubek
Livre broché | Anglais | California Studies in Food and Culture | n° 66
38,95 €
+ 77 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Home cooking is crucial to our lives, but today we no longer identify it as an obligatory everyday chore. By looking closely at the stories and practices of contemporary American home cooks--witnessing them in the kitchen and at the table--Amy B. Trubek reveals our episodic but also engaged relationship to making meals.

Making Modern Meals explores the state of American cooking over the past century and across all its varied practices, whether cooking is considered a chore, a craft, or a creative process. Trubek challenges current assumptions about who cooks, who doesn't, and what this means for culture, cuisine, and health. She locates, identifies, and discusses the myriad ways Americans cook in the modern age, and in doing so, argues that changes in making our meals--from shopping to cooking to dining--have created new cooks, new cooking categories, and new culinary challenges.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
320
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 66

Caractéristiques

EAN:
9780520289239
Date de parution :
24-10-17
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
150 mm x 201 mm
Poids :
385 g

Les avis