Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Nutritional supplements for better quality Citrus

Humic acid and multinutrients for improving yield and quality of Kinnow Mandarin (Citrus reticulate Blanco)

Amir Hameed, Saeed Ahmad
Livre broché | Anglais
48,45 €
+ 96 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This study was conducted to check the effect of nutritional supplements to improve the yield and quality of Kinnow mandarin. The nutritional status of the leaves was improved as a result of application of various levels of nutrients in experimental plants. Different nutrients level combination increased plant height and its canopy spreading significantly. Major yield contributing factor i.e. number of fruit set/ branch and yield (kg) were maximum in plants supplied with 80 mL Humic acid + 80 mL of multinutrient spray per plant before, after flowering and in August (three installments, February, April and August) + recommended doses of NPK and FYM. Other physical parameters like fruit weight, fruit size, pulp weight, juice percentage and seed weight were improved by various nutrients combinations. Results regarding fruit chemical parameters like, TSS, acidity, ascorbic acid contents, total sugars, reducing sugars and non-reducing sugars were significantly improved in plants supplied with various levels of nutrient combinations.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
104
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659106583
Date de parution :
27-04-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
163 g

Les avis