•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Pampille's Table

Recipes and Writings from the French Countryside from Marthe Daudet's Les Bons Plats de France

Livre broché | Anglais | At Table
34,95 €
+ 69 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Inspired by references to the "delicious books of Pampille" in Proust's Remembrance of Things Past, the veteran cookbook author Shirley King adapted this gastronomic gem of a book for the modern American kitchen. Marthe Daudet (1878-1960) was Pampille, and her book Les Bons Plats de France, originally published in 1919, is still regarded as a classic in France. Her intriguing mix of charming writing, insightful wit, and wonderful, authentic recipes makes this a travelogue as well as a useful cookbook. While remaining faithful to Pampille's language and work, King has updated the recipes when necessary to make them practical for modern cooks.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
276
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780803278271
Date de parution :
01-01-06
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
137 mm x 204 mm
Poids :
303 g

Les avis