•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Botanica
  7. Physiological changes during petal senescence in T. rotundifolia Blake

Physiological changes during petal senescence in T. rotundifolia Blake

Ruby Patel, Archana Mankad
Livre broché | Anglais
49,45 €
+ 98 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The life expectancy of cut flower is strongly influenced by the growing environment and handling and shipping procedures employed from farmer to florist. Flowers have a limited life span with an irreversible process called senescence which varies from species to species. All flower parts do not follow the same path of senescence. Carbohydrate is one of the important compounds present in plant organ. Beside carbohydrate metabolism, protein metabolism is also known to be associated with the senescence process and programmed cell death (PCD). During senescence degradation of protein may occur and make free amino acids. It occurs in the proteosomes, vacuoles, mitochondria, nucleus and plastids, but mass degradation occurs in the vacuoles. During senescence carbohydrate plays an important role in longevity of cut flower. During vase life, exogenous supply of sugar improves bud opening and petal development.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
108
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659905209
Format:
Livre broché
Dimensions :
150 mm x 220 mm

Les avis