Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Pizza

Award-Winning Pies for the Home Kitchen

Pete Evans
Livre relié | Anglais
27,95 €
+ 55 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

40 recipes for a wide variety of pizzas, both classic and creative, made in both a countertop electric pizza maker and in a conventional oven.

Written by Australian celebrity chef Pete Evans, this book features more than 40 recipes for a wide variety of pizzas, from classic combinations, to modern flavors, to specialty and dessert pizzas. All of the recipes offer instructions for preparing the pizzas in the new countertop electric pizza maker as well as in a conventional oven. The book includes four basic doughs--including a gluten-free dough--which can be mixed and matched with a variety of sauces and toppings. Throughout the book are tips and tricks for creating flawless pizzas.

TOC:
Pizza Basics
Working with the dough
Using the electric pizza maker
Making pizza in the home oven
Recipes
Pizza doughs
Pizza toppings and sauces
Classic pizzas
Modern pizzas
Special pizzas
Index

SAMPLE RECIPES:
Classic Pizzas
Margherita pizza
Pepperoni pizza with fresh mozzarella
Wild mushroom pizza with ham and ricotta
Chicken and basil pesto pizza
Modern Pizzas
Pizza with winter squash, gorgonzola, pine nuts and sweet & sour onions
Pizza with zucchini blossoms, mozzarella and oregano
Pizza with spicy shrimp, roasted peppers, and tomato salsa verde
Special Pizzas
Braised lamb shank and white bean calzone
Pete's down under fish pie
Berry pizza with maple syrup and vanilla whipped cream

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
96
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781616281687
Date de parution :
15-05-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
193 mm x 216 mm
Poids :
553 g

Les avis