Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Postharvest

An Introduction to the Physiology and Handling of Fruit and Vegetables

Ron Wills, John Golding
Livre broché | Anglais
71,95 €
+ 143 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Completely updated, this broad-based introductory level textbook covers the key concepts and practical technologies to slow the deterioration of harvested produce, including handling, packaging, transport, temperature management and the control of pests and diseases. The book retains the high quality color section and the content has been revised to reflect up-to-date information on the key issues of effective postharvest handling.

New to the sixth edition:

- Discussion of issues important to consumers and the impact of trends in convenience marketing on the quality of fresh-cut produce
- Coverage of sustainability in terms of both energy used by technologies and non-synthetic disease and pest control systems
- Greater consideration given to pre-harvest factors that influence quality
- Additional information about the health benefits of plant antioxidant properties and a discussion of "superfoods."

This new edition is an invaluable resource for students of horticulture, plant physiology and food science, and industry personnel involved with the transportation, warehousing, marketing and retailing of fresh produce.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
306
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781786391483
Date de parution :
09-11-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
137 mm x 211 mm
Poids :
453 g

Les avis