•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Pure Ketchup

A History of America's National Condiment with Recipes

Andrew F Smith
Livre broché | Anglais
30,45 €
+ 60 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

For topping French fries or cottage cheese, K rations or school lunches, ketchup has long been an American favorite. In Pure Ketchup, Andrew F. Smith chronicles American milestones in ketchup history, including colonial adaptations of popular British mushroom, anchovy, and walnut ketchups, the rise of tomato-based ketchup, the proliferation of commercial bottling after the Civil War, debates about preservatives, the resurgence of homemade and designer varieties, and a recent challenge from salsa. In addition to the history of ketchup, the book also includes historical recipes.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
242
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781611170177
Date de parution :
14-01-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
394 g

Les avis