Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Southern Vegetarian Cookbook Softcover

100 Down-Home Recipes for the Modern Table

Justin Fox Burks, Amy Lawrence
Livre broché | Anglais
36,95 €
+ 73 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Anyone not adequately acquainted with the South's true culinary terrain might struggle with the idea of a Southern vegetarian. Justin Fox Burks and Amy Lawrence turn that notion on its head by recasting garden bounty as the headlining act on a plate.

In a region distinguished by ideal growing conditions and generations of skilled farmers, Southern-style vegetarian cooking is not only possible but a pursuit brimming with vine-ripened possibility.

Grab a chair in Burks and Lawrence's kitchen and discover modern recipes that evoke the flavors of traditional Southern cooking.

The Southern Vegetarian Cookbook is filled with techniques, ingredients and dishes loved so dearly throughout the region including:

  • Lemon Zest and Thyme Pimento Cheese,
  • Grilled Watermelon and Tomato Salad with Honey Lime Vinaigrette,
  • Okra Fritters with Creole Mustard Sauce,
  • Vegetarian Red Beans and Rice with Andouille Eggplant,
  • Roast Beet Salad with Sea Salt Granola and Honey Tarragon Dressing,
  • Grilled Peach Ice Cream and more!

Despite the stigma that the South is one big feast of meaty indulgence, Burks and Lawrence are adding health substance to the definition of Southern food.

Whether you're a devoted plant-eater or a steadfast omnivore, The Southern Vegetarian Cookbook will help you shift vegetables from the outskirts of your plate into main course position. Eating your vegetables has never been more delicious.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
272
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781401604820
Date de parution :
21-05-13
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
188 mm x 231 mm
Poids :
635 g

Les avis