•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Sustainable Diets, Food, and Nutrition

Proceedings of a Workshop

National Academies of Sciences Engineering and Medicine, Health and Medicine Division, Food and Nutrition Board, Food Forum
Livre broché | Anglais
68,45 €
+ 136 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

On August 1 and 2, 2018, the National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine hosted a public workshop in Washington, DC, on sustainable diets, food, and nutrition. Workshop participants reviewed current and emerging knowledge on the concept of sustainable diets within the field of food and nutrition; explored sustainable diets and relevant impacts for cross-sector partnerships, policy, and research; and discussed how sustainable diets influence dietary patterns, the food system, and population and public health. This publication briefly summarizes the presentations and discussions from the workshop.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
178
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780309479554
Date de parution :
11-05-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
294 g

Les avis