•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Sweet Potato Processing Technology

Taihua Mu, Hongnan Sun, Miao Zhang, Cheng Wang
Livre broché | Anglais
146,95 €
+ 293 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Sweet Potato Processing Technology systematically introduces processing technologies of sweet potato starch and its series products including sweet potato protein, dietary fibers, pectin, granules, anthocyanins and chlorogenic acids. The book provides a detailed and comprehensive account of physicochemical and functional properties of sweet potato products, the nutritional components extracted from sweet potato, as well as their utilization in food, medicine and cosmetic fields.

This book can provide the scientific basis and technical support for virtuous circle promotion and structure upgrade of sweet potato processing industry. This book will be a valuable reference for undergraduate and graduate students, as well as specialists and enterprise research staff in the field of food technology.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
446
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780128128718
Date de parution :
17-04-17
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
769 g

Les avis