Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Tex-Mex From Scratch EBOOK

Jonas Cramby
Ebook | Anglais
14,70 €
+ 14 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

The tastes of Tex-Mex cooking are well-known and much loved – despite that,most people don’t know how simple and tasty it is to prepare the food yourself,from scratch. In the USA, this sort of properly made Mex food is rapidly gainingin popularity: several of the trendiest young restaurateurs have left theirrestaurants to start mobile food places in so-called Taco trucks.
It is from the US border states, rather than directly from Mexico, that we get ourinspiration for this book. Such as from Texas – with its robust Tex-Mex foodinspired by both their southern neighbor and by cowboy culture with its beans,cheesy enchiladas and smoky BBQ. Or New Mexico – with its smoky, luxuriousand more authentic Mexican cuisine, and California – with its well-prepared Mexfood, so-called fresh Mex. Often made with fish and shellfish, and alwayswithout using any semi-manufactured products, of course.
Beautiful images of settings are followed by simple recipes, entertaining Tex-Mex stories and extremely nerdy tips like where on the hamburger one reallyshould put the accessories, or why it ought to be forbidden to mix yourguacamole. This book is planned with an introductory chapter where the readercan learn the basics of Tex-Mex cooking: how to make your own tortillas, deepfry your own nacho chips, knock together the perfect guacamole, make thehottest chilli sauce, make your own BBQ smoker and so on. Then there areseparate chapters on: side dishes; tacos, enchiladas and burritos; salads andsoups; BBQ; sandwiches and hamburgers; desserts; drinks.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
144
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781909815506
Date de parution :
02-04-14
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis