Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The British Baking Book

The History of British Baking, Savory and Sweet

Regula Ysewijn
Livre relié | Anglais
46,95 €
+ 93 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

One of The New Yorker's Best Cookbooks of 2020!

A meticulously researched, beautifully written, and richly photographed cookbook celebrating the recipes, ingenuity, history, and heritage of British baking.

"Regula Ysewijn blends history and recipes in the most delectable way, with traditional cakes, buns, ppies, and tarts. A British baking bible." - Tom Parker Bowles, The Daily Mail

With over 100 iconic recipes, The British Baking Book tells the wonderfully evocative story of baking in Britain--and how this internationally cherished tradition has evolved from its rich heritage to today's immense popularity of The Great British Bake Off.

With lavish imagery and evocative narrative, the expert-baker author details the landscape, history, ingenuity, and legends--and show-stopping recipes--that have made British baking a worldwide phenomenon. From cakes, biscuits, and buns to custards, tarts, and pies, authentic recipes for Britain's spectacular sweet and savory baked goods are included here--like pink-frosted Tottenham cake, jam-layered Victoria sandwich cake, quintessential tea loaf, sweet lamb pie, Yorksire curd tart, and more. Illustrating the story of how British baking evolved throughout the country, many of the recipes have a sense-of-place heritage like Dorset apple cake, Whitby lemon buns, Cornish cake, Grasmere gingerbread, and Scottish oatcakes. Evocative and fascinating, this cookbook offers a guided tour of Britain's best baking.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
264
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781681885674
Date de parution :
08-09-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
193 mm x 251 mm
Poids :
1224 g

Les avis