•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Vie pratique
  4. Loisirs
  5. The Complete Cookbook for Young Scientists

The Complete Cookbook for Young Scientists

Good Science Makes Great Food: 70+ Recipes, Experiments, & Activities

America's Test Kitchen Kids
Livre relié | Anglais | Young Chefs
30,95 €
+ 61 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

America's Test Kitchen Kids brings delicious science to your kitchen! Over 75 kid-tested, kid-approved recipes and experiments teach young chefs about the fun and fascinating science of food. This is the fourth book in the New York Times bestselling cookbook series for Young Chefs.

Why do some cheeses melt better than others? Why does popcorn "pop"? How does gelatin work? Answer these questions (and wow your friends and family!) by cooking the best-ever skillet pizza, easy chocolate popcorn, and galactic mirror cake... and more! Plus, fun science experiments to do in your home kitchen. With The Complete Cookbook for Young Scientists, emerging scientists and young chefs will feel confident in the kitchen, proud of their accomplishments, and learn the basics of food science along the way.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
240
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781948703666
Date de parution :
28-09-21
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
190 mm x 231 mm
Poids :
703 g

Les avis