Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The French Chef Cookbook

Julia Child
Livre relié | Anglais
41,95 €
+ 83 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A beautiful new edition of the beloved cookbook capturing the spirit of Julia Child's debut TV show, which made her a star and is now featured as the centerpiece of Max's Julia.

The French Chef Cookbook
is a comprehensive (Aïoli to Velouté, Bouillabaisse to Ratatouille) collection of more than 300 classic French recipes.

By 1963, Julia Child had already achieved widespread recognition as the bestselling author of Mastering the Art of French Cooking, but it wasn't until her television debut with The French Chef that she became the superstar we know and love today. Over the course of ten seasons, millions of Americans learned not only how to cook, but how to embrace food. The series completely changing the way that we eat today, and it earned Julia a Peabody Award in 1965 and an Emmy Award in 1966.

From that success came The French Chef Cookbook, Julia's first solo cookbook, written with all the wit, wisdom, and joie de vivre for which she is rightly remembered. Organized by episode--"Dinner in a Pot," "Caramel Desserts," "Beef Gets Stewed Two Ways"--the book, like the television show on which it is based, is a complete French culinary education, packed with more than 300 delectable recipes--including timeless classics like Cassoulet, Vichyssoise, Coq au Vin, Croissants, and Chocolate Mousse.

The definitive companion to Julia's groundbreaking television series, The French Chef Cookbook is now available in a beautiful new edition, sixty years after Julia first took to the airwaves.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
496
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780593537473
Date de parution :
21-11-23
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
186 mm x 234 mm
Poids :
1156 g

Les avis