•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Language of Food

"Mouth-watering and sensuous, a real feast for the imagination" BRIDGET COLLINS

Annabel Abbs
Livre relié
20,95 €
+ 41 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Eliza Acton, despite having never before boiled an egg, became one of the world’s most successful cookery writers. Her story is fascinating, uplifting and inspiring. With recipes that leap to life from the page, The Language of Food explores the enduring struggle for female freedom, the creativity and quiet joy of cooking and the poetry of food.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
416

Caractéristiques

EAN:
9781398502222
Date de parution :
03-02-22
Format:
Livre relié
Dimensions :
144 mm x 225 mm
Poids :
478 g

Les avis