Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Noodle Bowl

Over 70 Recipes for Asian-Inspired Noodle Dishes

Louise Pickford
Livre relié | Anglais
13,95 €
+ 27 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Discover the vibrant tastes of Asia with over 70 authentic and creative recipes for cooking with all kinds of noodles.

Fresh, tasty, and bursting with nutritious ingredients and lively aromas, delicious one-bowl, Asian-inspired noodle dishes have never been more popular. Their variety and versatility, speedy cooking time, and ability to soak up the bold flavors they're prepared with, make noodle dishes an exotic yet accessible dish and, with The Noodle Bowl, you'll be able to celebrate this wonderful food and feast on the results.
Taking inspiration from all over Asia, author Louise Pickford shows you how to recreate Salmon & Scallion Gyoza from Japan, Beef Pho from Vietnam, Chicken Noodle Soup from China, and Kimchi Dumplings from Korea, as well many more exciting recipes from countries such as Burma, Malaysia, Cambodia, and Laos.
After finding out all the must-know noodle facts in an introductory chapter, you'll then learn how to cook, serve, and eat the straightforward recipes that give thoughtful insight into the provenance of each dish. This collection of Asian-inspired, aromatic, and sizzling-hot recipes is a must for any lover of exotic and adventurous food.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
160
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781788792356
Date de parution :
25-08-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
175 mm x 213 mm
Poids :
589 g

Les avis