•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Produce Contamination Problem

Causes and Solutions

Livre broché | Anglais | Food Science and Technology
286,45 €
+ 572 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The Produce Contamination Problem: Causes and Solutions, Third Edition is a fully revised resource on preventative controls at all stages of handling, including the use of new technologies for the inactivation of pathogens in both water and commodity. The book begins with an analysis of the contamination problem to identify novel research designed to understand the interaction of human pathogens. Outbreak characteristics vulnerable to contamination are discussed, along with global issues surrounding production. This new edition includes updates on regulatory issues and the newest advances in technologies for the detection of pathogens, whole genome sequencing, and utility in test and hold programs.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
412
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780128195246
Date de parution :
15-06-23
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
190 mm x 235 mm
Poids :
839 g

Les avis