•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The World Food Situation

Resource and Environmental Issues in the Developing Countries and the United States

Pierre R Crosson, Kenneth D Frederick
Livre broché | Anglais | Routledge Revivals
49,95 €
+ 99 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

At the beginning of the 1970's, global grain reserves were level and food prices were low however as the decade progressed crop production plummeted leading to a food crisis. Originally published in the aftermath in 1977, Crosson and Frederick set out to explore the ability of agricultural output to meet the global food demands of future generations. This study analyses how resources and environmental factors would affect food production in developing countries and the United States until the end of the 21st Century. The environmental impacts of land levels, fertiliser and pesticide use are explored in relation to the challenges of meeting food demands. This title will be of interest to students of environmental studies.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
230
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781138944626
Date de parution :
21-02-17
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
175 mm x 246 mm
Poids :
452 g

Les avis