•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Unelaborated Products

Definition and Classification

Elbullifoundation, Ferran Adrià
Livre relié | Anglais
139,95 €
+ 279 points
Pré-commander, date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The legendary chef Ferran Adrià's think-tank, the elBullifoundation, applies its rigorous Sapiens methodology to the core products that form the foundation of all cuisine

This fascinating and encyclopedic volume, compiled by the globally influential chef, Ferran Adrià's elBullifoundation, is a deep dive into unprocessed and raw culinary ingredients and explores why identifying, classifying, and categorizing food is essential to refining every chef's culinary skills.

Drawing on disciplines such as biology, botany, zoology, and chemistry, and guided by the unique 'Sapiens' methodology, which employs a holistic, research-based approach, it is packed with compelling infographics, diagrams, and illustrations that make this fascinating subject easy to comprehend for culinary professionals and enthusiasts. Following in the footsteps of What is Cooking and The Origins of Cooking, this valuable reference will redefine the way we look at what we eat.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
520
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781838663667
Date de parution :
27-10-21
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
236 mm x 335 mm
Poids :
2993 g

Les avis