•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Vitamin E

Chemistry and Nutritional Benefits

Livre relié | Anglais | Food Chemistry, Function and Analysis | n° 11
360,45 €
+ 720 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book provides an overview of the state-of-the-art of the chemistry of vitamin E with regards properties and functions and also nutritional benefits. It summarizes information on the role and activity of vitamin E, the current understanding of the advantages and limitations of vitamin E, and also its application in promotion of health and prevention of diseases. Based on sound, solid scientific evidence, this is a timely addition to the literature as the centennial anniversary of the discovery of this important vitamin approaches.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
288
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 11

Caractéristiques

EAN:
9781788012409
Date de parution :
11-02-19
Format:
Livre relié
Format numérique:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Dimensions :
165 mm x 239 mm
Poids :
544 g

Les avis