Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

We love beef EBOOK

Alain Caron
Ebook | Néerlandais
14,99 €
+ 14 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers.
We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend naar rundvlees en daar van alles aantroffen; van een memorabele bagel met pekelvlees in de ochtend, runderlever met uien for lunch, tot de beste steaks van de stad in de avond.
Extra: Een uitgebreid beef-abc.
'Deze bereidingen met beef door Alain en Richard zijn smaakvol, met lef en respect voor het mooie product bereid. Voor iedereen die rundsvlees adoreert en dit zelf graag klaarmaakt voor de mooie momenten in het leven.' - Sergio Herman
'Toen ik bij The Fat Duck werkte, was chef Heston Blumenthal altijd heel enthousiast over vlees van Longhorn runderen, en in het bijzonder het vlees van de runderen van Richard Vaughan. Ik vind het geweldig dat Alain en Richard dit prachtige vlees nu ook hebben ontdekt, omarmd en het in Nederland introduceren.' - François Geurds
'Eigenlijk ben ik jaloers op Alain en Richard, ik had zelf graag een boek als dit gemaakt. Een boek waarin we aangespoord worden om alle delen van het rund te gebruiken. Maar ik ben ook blij dat zo'n boek er nu is, informatief, compleet en inspirerend!' - Herman den Blijker

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
169
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789048827565
Date de parution :
10-03-15
Format:
Ebook
Protection digitale:
Digital watermarking
Format numérique:
ePub

Les avis