Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Offers a selection of dishes, for table, buffet and picnic, that are light, easy to prepare and based on seasonal ingredients. This title shows how an...Savoir plus
Debate continúa con su misión de dar a conocer a esta figura legendaria de la literatura gastronómica. «A lo largo de mi carrera me han inspirado much...Savoir plus
A survey of the use of ice in cookery takes us on a journey from 1581, where in Florence they put snow in the wine glasses, to that modern phenomenon,...Savoir plus
Elizabeth David's books belong in the libraries of everyone who loves to read and prepare food and this one is generally regarded as her best; her pas...Savoir plus
This volume contains three of Elizabeth David's most popular cookery books: "Mediterranean Food", "French Country Cooking" and "Summer Cooking".Savoir plus
"Savor her book in a comfortable chair, with a glass of sherry."- Bon Appetit "Elizabeth David has the intelligence, subtlety, sensuality, courage and...Savoir plus
Characterized by the author's passion for food - its history, myriad possibilities and role in civilized society, this book contains a selection of he...Savoir plus
At Elizabeth David's Table is the very best from the woman who who changed the face of British cooking. Elizabeth David introduced a dreary post-war B...Savoir plus
Elizabeth David presents a collection of English recipes using spices, salt and aromatics. The book includes dishes such as briskets and spiced beef, ...Savoir plus
Cocina de verano es un clásico imprescindible de literatura gastronómica. «Si aún no tienes el placer de conocerla, estás a punto de descubrir un mund...Savoir plus
For Elizabeth David, summer fare meant fresh, seasonal food--recipes that could be prepared quickly and savored slowly, from Gnocchi alla Genovese ('s...Savoir plus
An Omelette and a Glass of Wine, offers 62 articles originally written by Elizabeth David between 1955 and 1984 for numerous publications including Th...Savoir plus
In Italian Food , Elizabeth David was the first to help us understand the real country cooking of Italy. Italian Food was an inspiration to British co...Savoir plus
Long acknowledged as the inspiration for such modern masters as Julia Child and Claudia Roden, A Book of Mediterranean Food is Elizabeth David's passi...Savoir plus
French Country Cooking - first published in 1951 - is filled with Elizabeth David's authentic recipes drawn from across the regions of France. 'Her bo...Savoir plus
'Brilliant reading, enthralling and exciting, as well as great cookery. The ultimate book in every way' Gary Rhodes, The Times French Provincial Cooki...Savoir plus
First published in 1962, Elizabeth David's culinary odyssey through provincial France forever changed the way we think about food. With elegant simpli...Savoir plus
This anthology of Elizabeth David's work, originally published in hardback in 2000, is a direct sequel to An Omelette and a Glass of Wine. It again co...Savoir plus
This is a critical and analytical look at Italian food, organized by type of dish rather than by region and is full of details of kitchens and cooking...Savoir plus
At Elizabeth David's Table offers classic recipes and timeless kitchen wisdom from the woman who revolutionized British cuisine. Elizabeth David, the ...Savoir plus
Suitable for those wanting to bring a little France into their home, this title provides simple recipes like omelettes, souffles, soups and salads. It...Savoir plus
Embracing the variety, richness and vibrancy of Italian cooking, with particularly reference to regional variation, this book provides a collection of...Savoir plus
First published sixty years ago while food rationing was still in force, Elizabeth David used this book to introduce to the nation's bland palate, ing...Savoir plus