Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
Retrait gratuit dans votre magasin Club
7.000.000 titres dans notre catalogue
Payer en toute sécurité
Toujours un magasin près de chez vous
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
First published in 1977, and winning its author the coveted Glenfiddich Writer of the Year Award, this universally acclaimed book is regarded by many ...Savoir plus
In Italian Food , Elizabeth David was the first to help us understand the real country cooking of Italy. Italian Food was an inspiration to British co...Savoir plus
Embracing the variety, richness and vibrancy of Italian cooking, with particularly reference to regional variation, this book provides a collection of...Savoir plus
Summer Cooking - first published in 1955 - is Elizabeth David's wonderful selection of dishes, for table, buffet and picnic, that are light, easy to p...Savoir plus
Elizabeth David presents a collection of English recipes using spices, salt and aromatics. The book includes dishes such as briskets and spiced beef, ...Savoir plus
Cocina de verano es un clásico imprescindible de literatura gastronómica. «Si aún no tienes el placer de conocerla, estás a punto de descubrir un mund...Savoir plus
A survey of the use of ice in cookery takes us on a journey from 1581, where in Florence they put snow in the wine glasses, to that modern phenomenon,...Savoir plus
For the great English food writer Elizabeth David, summer fare means neither tepid nor timid. Her stress is always on fresh, seasonal food-- recipes t...Savoir plus
First published in 1962, Elizabeth David's culinary odyssey through provincial France forever changed the way we think about food. With elegant simpli...Savoir plus
The first collection of vegetarian recipes from culinary legend Elizabeth David Elizabeth David revolutionized British cooking, her recipes bringing t...Savoir plus
This anthology of Elizabeth David's work, originally published in hardback in 2000, is a direct sequel to An Omelette and a Glass of Wine. It again co...Savoir plus
Before Elizabeth David died in 1992 she and her editor, Jill Norman, had begun work on a volume of 'The Best of' but then her health deteriorated and ...Savoir plus
Here, Elizabeth David deals with all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens, and the different types of bread and flour available. The recipes c...Savoir plus
Introduces a dreary post-war Britain to the sun-drenched culinary delights of the Mediterranean; to foods like olive oil and pasta, artichokes and fre...Savoir plus
Discover the enticing and mouth-watering flavours of Mediterranean cooking with Elizabeth David's classic cookbook 'Britain's most inspirational food ...Savoir plus
Debate continúa con su misión de dar a conocer a esta figura legendaria de la literatura gastronómica. «A lo largo de mi carrera me han inspirado much...Savoir plus
Offers a selection of dishes, for table, buffet and picnic, that are light, easy to prepare and based on seasonal ingredients. This title shows how an...Savoir plus
At Elizabeth David's Table offers classic recipes and timeless kitchen wisdom from the woman who revolutionized British cuisine. Elizabeth David, the ...Savoir plus
Features recipes drawn from across the regions of France. Showing how each area has a particular and flavour for its foods, derived as they are from l...Savoir plus
At Elizabeth David's Table is the very best from the woman who who changed the face of British cooking. Elizabeth David introduced a dreary post-war B...Savoir plus
Based on a collection of recipes that the author made while living in France, Italy, the Greek islands and Egypt, the author gives us hearty pasta and...Savoir plus
An Omelette and a Glass of Wine, offers 62 articles originally written by Elizabeth David between 1955 and 1984 for numerous publications including Th...Savoir plus
Elizabeth David's Italian Food was one of the first books to demonstrate the enormous range of Italy's regional cooking. For the foods of Italy, expla...Savoir plus