Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

A Feast of Weeds

A Literary Guide to Foraging and Cooking Wild Edible Plants

Luigi Ballerini
Livre relié | Anglais | California Studies in Food and Culture | n° 38
40,95 €
+ 81 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The primal experience of gathering is inscribed in every human's DNA, and this book invites us to look beyond the refrigerator and cupboard to the abundance of wild edible plants that can be found and harvested everywhere. Part reference guide, part cookbook, A Feast of Weeds encourages readers to forage diverse natural environments for food, even in our city parks and streets.

Luigi Ballerini shows tremendous breadth and depth of knowledge in an opening literary and historical analysis that explains how we have come to eat and cultivate wild plants. Each chapter that follows is devoted to a single ingredient--greens such as nettles, fennel, mint, chicory, and dandelion; and fruits such as berries, pomegranate, and prickly pear. Ballerini's delightful commentary helps foragers recognize, gather, and cook their harvest. Delicious and straightforward recipes from Southern Italy bring out the flavor and wholesomeness of each ingredient, highlighting the peasant roots of each dish.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
276
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 38

Caractéristiques

EAN:
9780520270343
Date de parution :
29-10-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Dimensions :
157 mm x 235 mm
Poids :
589 g

Les avis