•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Breakfast Cereal

A Global History

Kathryn Cornell Dolan
Livre relié | Anglais | Edible
27,95 €
+ 55 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A global history of breakfast cereal, from the first grain porridges to off-brand Cheerios.

Simple, healthy, and comforting, breakfast cereals are a perennially popular way to start the day. This book examines cereal's long, distinguished, and surprising history--dating back to when, around 10,000 years ago, the agricultural revolution led people to break their fasts with wheat, rice, and corn porridges. Only in the second half of the nineteenth century did entrepreneurs and food reformers create the breakfast cereals we recognize today: Kellogg's Corn Flakes, Cheerios, and Quaker Oats, among others. In this entertaining, well-illustrated account, Kathryn Cornell Dolan explores the history of breakfast cereals, including many historical and modern recipes that the reader can try at home.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
144
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781789146950
Date de parution :
28-04-23
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
126 mm x 200 mm
Poids :
294 g

Les avis