Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Can Fixing Dinner Fix the Planet?

Jessica Fanzo
Livre broché | Anglais | Johns Hopkins Wavelengths
24,45 €
+ 48 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

How can consumers, nations, and international organizations work together to improve food systems before our planet loses its ability to sustain itself and its people?

Do we have the right to eat wrongly?

As the world's agricultural, environmental, and nutritional needs intersect--and often collide--how can consumers, nations, and international organizations work together to reverse the damage by changing how we make, distribute, and purchase food? Can such changes in practice and policy reverse the trajectories of the biggest global crises impacting our world: the burden of chronic diseases, the consequences of climate change, and the systemic economic and social inequities that exist within and among nations?

Can Fixing Dinner Fix the Planet? is a clarion call for both individual consumers and those who shape our planet's food and environmental policies that:

- describes the often destructive path that foods take from farms and seas through their processing, distribution, marketing, purchasing and waste management sites
- explores the complex web of factors impacting our ability to simultaneously meet nutritional needs, sustain biodiversity and protect the environment
- raises readers' food and environmental literacy through an engaging narrative about Fanzo's research on five continents along with the work of other inspiring global experts who are providing solutions to these crises
- empowers readers to contribute to immediate and long-term changes by informing their decisions in restaurants, grocery stores, farmers markets, and kitchens

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
240
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781421441122
Date de parution :
22-06-21
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
124 mm x 176 mm
Poids :
217 g

Les avis