•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Gamma radiation effects on shelf life and nutritional value of onions

Gamma radiation effects on shelf life and nutritional value of onions

Dose optimization

Hafiza Nazish Hameed, Neelma Munir
Livre broché | Anglais
39,45 €
+ 78 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Pakistan is the 6th largest country worldwide in onion production. Onion belongs to family Alliacae and it is important crop of Pakistan. It has antibacterial, antiviral, anti-parasitic, anti-fungal and has anti-hypertensive, anti-inflammatory and antioxidant activity. It is also used in laboratories to stop the growth of specific microorganisms because of its antibacterial and antiviral activity. Post-harvest loses occurs due to mishandling, rotting sprouting and dehydration. In the study given below, the research was directed to increase the shelf life of onions by using gamma radiations and also evaluating the nutritional composition of onions using proximate analysis before and after radiation.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
76
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659785962
Format:
Livre broché
Dimensions :
150 mm x 220 mm

Les avis