•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Biologie
  6. Microbiologie
  7. Growth and Health Promoting Roles of Probiotics in Labeo Rohita

Growth and Health Promoting Roles of Probiotics in Labeo Rohita

Asma Choudhry, Javed Iqbal Qazi
Livre broché | Anglais
77,95 €
+ 155 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Solid state fermentation has been advocated for its advantages over the submerged fermentation in select situations. The technology is of special application where microbial exoenzymes, the cells and their products are to be retained within the produce. This book describes importance of several locally isolated bacteria in improving nutritional status of fish feed, promoting the growth of cultured Rohu fingerlings. Moreover, the probiotics reported in this work qualify the status of controlling bacterial fish diseases. It is hoped that the probiotics will find increasing application in the promotion and development of aquaculture. While formulating fish feed a major cost incurring ingredient is protein source. The probiotics while fermenting low cost agriwastes increase protein content in the form of exoenzymes and single cell protein. This aspect is likely to bring new fish feed formulations.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
352
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783848418671
Date de parution :
21-03-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
517 g

Les avis