•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Microbiological Quality of Commercial Fruit Juices

Muhammad Naeem Iqbal, Aftab Ahmad Anjum, Muhammad Asad Ali
Livre broché | Anglais
70,95 €
+ 141 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Fruit juices are used for their nutritional value, thirst quenching properties and stimulating effect or for their medicinal values. Due to poor hygienic conditions during processing and packaging, fruit juices are becoming a health hazard. Many outbreaks are caused by consuming poor quality juices. Food borne infections are caused by eating food or drinking beverages contaminated with bacteria and parasites. Most of the food borne infections remains undiagnosed and unreported due to poor documentation system and failure in the implementation of law regarding food borne diseases in Pakistan. The present study was conducted to compare the quality of commercial fruit juices so as to provide data for local authorities to deal food security issue.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
156
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659548413
Date de parution :
23-05-14
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
235 g

Les avis