Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Provides coverage of the GCSE syllabuses, and is a useful resource for students on courses in 'D&T: Food Technology', and GNVQ 'Health and Social Care...Savoir plus
This title has been approved by AQA. Motivate all learners to build their knowledge and skills so they can approach both practical and written assessm...Savoir plus
Approved by AQA and written by renowned author Anita Tull and Garry Littlewood, this book's engaging visual style and tone will support your students ...Savoir plus
Written by renowned author Anita Tull and experienced teacher and examiner Alison Palmer, this student book covers both Units of the WJEC Vocational A...Savoir plus
This best-selling Student Book has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specifica...Savoir plus
This new Revision Guide supports the new AQA GCSE Food Preparation and Nutrition specification and is an invaluable aid for consolidating knowledge bo...Savoir plus
This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) ...Savoir plus
Written by leading food author Dr Anita Tull, this revision guide provides you with reassuring support as you study through the course, and all the es...Savoir plus
This best-selling Student Book has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specifica...Savoir plus
A core resource for Unit 1: Meeting the nutritional needs of specific groups, and written by leading author Anita Tull, it covers the science of food ...Savoir plus
Food and Cooking Skills Education (FCSE) is a complex mix of policy and practicality, educational theory and pedagogy, classroom and government policy...Savoir plus
Motivate all learners to build their knowledge and skills so they can approach both practical and written assessments with confidence. Written by a le...Savoir plus
This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) ...Savoir plus
Food and Cooking Skills Education (FCSE) is a complex mix of policy and practicality, educational theory and pedagogy, classroom and government policy...Savoir plus
Written by renowned author Anita Tull and experienced teacher and examiner Alison Palmer, this student book covers both Units of the WJEC Vocational A...Savoir plus
Written by leading food author Anita Tull, this practical study and revision Guide covers Unit 1 and Unit 2 of the WJEC Vocational Award in Hospitalit...Savoir plus