Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Ideal for undergraduate courses, this book provides an introduction to colloid science, based on the application of the principles of physical chemist...Savoir plus
A History of Beer and Brewing provides a comprehensive account of the history of beer. Research carried out during the last quarter of the 20th centur...Savoir plus
Bridging the gap between theory and application, this book will be invaluable to anyone wishing to broaden their knowledge of applied chemistry.Savoir plus
This book will provide an understanding of the behavioural properties of water which is fundamental to gaining an appreciation of many scientific proc...Savoir plus
This is the first book to cover the history, chemistry, biochemistry, and medical importance of vitamin C and provide an in-depth study of this essent...Savoir plus
Batteries are becoming increasingly important in today's world of portable electronic devices, along with the need to store electricity derived from s...Savoir plus
The manufacture of paper involves a large amount of chemistry, including carbohydrate chemistry, pigments and resins and colloid and surface chemistry...Savoir plus
This text provides an introduction to physical chemistry and the gas laws, followed by chapters on thermodynamics, chemical equilibrium, electrochemis...Savoir plus
This book brings the reader right up to date with current thinking, and will be valued by both interested consumers and those employed in industries r...Savoir plus
This book is up-to-date, wide-ranging and practical and will be an important source of information for many levels of readership in a variety of areas...Savoir plus
A new edition of the well established and highly readable introductory text book on polymer science, ideal for those requiring a broad overview of the...Savoir plus
This book describes the discovery and development of antibacterial, anti-viral and anti-cancer drugs and highlights the colourful characters behind th...Savoir plus
This book gives an introduction to the subject, with some basic definitions and commonly used ingredients and then discusses the chemistry of various ...Savoir plus
This book discusses, in relatively simple language, the importance of even minute amounts of certain trace elements for the protection of human health...Savoir plus
This book enables scientists to tackle the fundamental issues of chemical change in the archaeological materials, in order to advance the study of the...Savoir plus
This text is intended to introduce the non-specialist reader to the benefits and limitations of polymeric materials from an environmental viewpoint.Savoir plus
Ice cream as we recognize it today has been in existence for at least 300 years, though its origins probably go much further back in time. Though no o...Savoir plus
An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any ...Savoir plus
The use of adhesives is widespread and growing, and there are few modern artefacts, from the simple cereal packet, to the jumbo jet, that are without ...Savoir plus