Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Say goodbye to the takeaway and master the art of curry yourself with this collection of recipes from bestselling author and curry expert Madhur Jaffr...Savoir plus
This is the second Madhur Jaffrey cookbook in the My Kitchen Table series. Madhur's first book, 100 Essential Curries , offered a comprehensive select...Savoir plus
India is particularly rich in colourful follore. These stories, told by parents to their children for many generations, make a rich and dazzling colle...Savoir plus
A beautiful fiftieth-anniversary edition of the essential Indian cookbook--"the final word on the subject" ( The New York Times )--featuring a new int...Savoir plus
The enchanting autobiography of the seven-time James Beard Award-winning cookbook author and acclaimed actress who taught America how to cook Indian f...Savoir plus
Madhur Jaffrey - the queen of curries - proves yet again how easy it is to cook authentic Indian food at home in this stunning cookbook showcasing mea...Savoir plus
100 essential curries from Madhur Jaffrey - the Queen of Curry. This recipe collection - containing 100 full-colour photographs - is not only incredib...Savoir plus
De everseller van Madhur Jaffrey - de koningin van de curry's 'Onmisbaar in je collectie als je van Indiaas eten houdt. [...] Een heerlijk en compleet...Savoir plus
Madhur Jaffrey, die Autorität und Grande Dame der indischen Küche, bietet 225 authentische Rezepte für Currys aus Indien, Indonesien, Japan, Vietnam, ...Savoir plus
" The only Instant Pot cookbook the world still needs ... Full of those timeless Indian recipes Jaffrey is known for." --Priya Krishna, Bon Appetit Ma...Savoir plus
'I was born in a sprawling house by the Yamuna River in Delhi. When I was a few minutes old, Grandmother welcomed me into the world by writing "Om", w...Savoir plus
Travelling across Britain, visiting local Indian and South Asian communities, the author reveals how it's possible to sample virtually the whole of In...Savoir plus
The "queen of Indian cooking" ( Saveur ) and seven-time James Beard Award-winning author shares the delectable, healthful, vegetable- and grain-based ...Savoir plus
A vibrant collection of Indian myths and legends illustrated in beautiful watercolors and told by one of India's sparkling personalities, Madhur Jaffr...Savoir plus
As Indians immigrated to different countries, they brought with them ingredients and cooking techniques that resulted in countless delicious hybrids o...Savoir plus
This new paperback of Madhur Jaffrey's modern culinary classic is the companion to Eastern Vegetarian Cooking: it will come as a revelation to all tho...Savoir plus
As Indians immigrated to different countries, they brought with them ingredients and cooking techniques that resulted in countless delicious hybrids o...Savoir plus
Rather than approaching vegetarianism from a dry, didactic standpoint, this major cookery book takes as its starting point the principle that vegetari...Savoir plus
For all who love the magical flavors of good Indian cooking and want to reproduce effortlessly some of the delectable dishes from that part of the wor...Savoir plus
For this book, the author, known for her work on Indian cuisine, has gathered together vegetarian recipes from Turkey, Japan, China, India, Korea and ...Savoir plus
Madhur Jaffrey a ouvert la voie de la cuisine indienne authentique faite maison pendant plus de cinq décennies. Publié à l'origine en 1982, ce livre a...Savoir plus
Presents a memoir of Madhur Jaffrey's childhood in India. Whether climbing the mango trees in her grandparents' orchard, or enjoying picnics in the fo...Savoir plus