•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Foods of Non-Animal Origin

Chemistry, Technology, Inspection Procedures

Arpan Bhagat, Giorgia Caruso, Maria Micali, Salvatore Parisi
52,95 €
+ 105 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This Brief discusses aspects of the increasingly complex production of legal and reliable food products of non-animal origin. It introduces to the Food Safety Modernization Act (FSMA) in the USA (from January 2011), which requires the food industry to follow risk-based approaches with stronger self-regulation of food safety through measures such as the foreign supplier verification programs (FSVPs).
The Brief addresses important chemical hazards of vegetable products: their peculiar microbial ecology, that can become responsible for the occurrence of specific foodborne disease outbreaks, and the chemistry of the involved neurotoxins and other dangerous molecules, that can potentially lead to lethal pathological reactions.
Finally, the Brief also critically discusses the technology of ready-to-eat vegetable products and chemical and physical modifications used for packed products (respiration of vegetables, colorimetric modifications, etc.).

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
55
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9783319256474
Date de parution :
18-03-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
104 g

Les avis