Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
Retrait gratuit dans votre magasin Club
7.000.000 titres dans notre catalogue
Payer en toute sécurité
Toujours un magasin près de chez vous
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Social media has been a factor in the explosion of interest in food and democratization of food criticism, and this book explains and critiques the ph...Savoir plus
This book analyzes cultures of eating together in Malaysia and Singapore. It explores everyday spaces, such as street stalls, hawker centers, and coff...Savoir plus
Food, Health, and Culture in Latino Los Angeles explores the history of Latino cuisine in Los Angeles and the contemporary Latino food scene, one that...Savoir plus
How many otherwise well-educated readers know that the familiar orange carrot was once a novelty? It is a little more than 400 years old. Domesticated...Savoir plus
Understanding how food fads and diets can develop a fervent following that rise to the level of a cult is a new area of study and often overlooked. He...Savoir plus
This "living" text provides readers with a solid understanding of the three cuisines that have had the greatest impact on the globe historically. Deep...Savoir plus
Prison food has captured the popular imagination through its representation in movies, television series, and the news. Here, Erika Camplin discusses ...Savoir plus
Urban Foodways and Communication is a collection of ethnographic case studies that examine urban foodways around the world as forms of human communica...Savoir plus
The Gilded Age is renowned for the excesses of the robber barons and tycoons. The lavishness of their tables impressed contemporaries and historians a...Savoir plus
This enlightening collection of essays from expert scholars examines the idea of food nomadism and food nomads. Looking at the role of mobility and th...Savoir plus
Social media has been a factor in the explosion of interest in food and democratization of food criticism, and this book explains and critique the phe...Savoir plus
This enlightening collection of essays from expert scholars examines the idea of food nomadism and food nomads. Looking at the role of mobility and th...Savoir plus
Most cookbooks age poorly as tastes change, but SaucesReconsidered evades this fate because the structure of sauces is not dependent on fashion. By ex...Savoir plus
Small Batch details the history and changing social implication of artisanal foods, from the days of early American settlers to the present explosion ...Savoir plus
How does being vegetarian influence our social life? This book applies a narrative inquiry approach and presents stories from vegetarians across the g...Savoir plus
This "living" text provides readers with a solid understanding of the three cuisines that have had the greatest impact on the globe historically. Deep...Savoir plus
Before blogs and tweeting and websites, food mavens looked to magazines and newspapers for information on food and recipes. This book traces the histo...Savoir plus
Food carries symbolic importance used to define individuals, situations, and places, making it an ideal communication tool. In musical theater, food c...Savoir plus
Renaissance Italy's art, literature, and culture continue to fascinate. The domestic life has been examined more in recent years, and this book reveal...Savoir plus
Pot in Pans is a comprehensive history of cannabis as a unique culinary ingredient, from ancient India and Persia to today's explosive new market. Can...Savoir plus
How does being vegetarian influence our social life? This book applies a narrative inquiry approach and presents stories from vegetarians across the g...Savoir plus
Tracing dramatic changes in how Americans ate during the 1800s, Food and the Novel in Nineteenth-Century America argues that novelists, along with wri...Savoir plus
K'Oben traces the Maya kitchen and its associated hardware, ingredients, and cooking styles from the earliest times for which there is archaeological ...Savoir plus
Tim Miller takes us on a fascinating tour of home cooking and eating in America - where it's been and where it's going - as well as a vivid accounting...Savoir plus